<body>
Pen Dakwat Hitam

DISCLAIMER



http://aku-sebatang-pen.blogspot.com/
Photobucket
08/04/1990 and where are my presents?
SMKJ
SMKAJB. CLASS 2007.
UM (MEDIC MBBS).
Male. Malay. Johor Bahru
STAY or kindly LEAVE!

FOLLOW ME


feedjit

AFFILIATES

@UM
Azrul Asri Danial Farid Ibnu Shahputri Umi Sofiah Ieka Zazili Piqa Ara Izzah Mas Sakura

@PASUM
Mira Nina Sharah Aqmar Dhamirah Ainin

@SMKAJB
Cha'a Amirul Isz Rya Munira Sa'ei Ikin Faiq Ajib Edlyn Fizi Ijat Adeq Payin Hikmah Eis Afiqah Ain Piqa Sapar

@OTHERS
Muthaqqaf Adip Yuan Zack Zukhairi Dashboard

flashbacks

June 2008 November 2008 December 2008 January 2009 February 2009 May 2009 June 2009 August 2010 September 2010 October 2010 November 2010 December 2010 January 2011 February 2011 March 2011 April 2011 May 2011 June 2011 September 2011

TAGBOARD





Thursday, December 30, 2010 @ 7:58 PM

Brothers in arms (sisters also =P )...

Smalam, for the first time ever, aku pegi men paintball. Haha, thanks to ili syazana sbb organize event ni. Seyesly aku ckp, paintball saaaaaaangggaaaaattttt best. Hahaha. Walaupun penat + sakit (sampai lebam2), tp the whole experience tu mmg da bomb la. So, bg mereka2 yg x try lg men paintball tu, gi la kt mane2. Nak warning siap2, klu diri tu rase jenis yg x extreme, pukul nyamuk kt tgn sendiri pun rse cam nk nanges, x yah la men. Sbb klu ko kene tembak ngan pallet tu (btw, pallet tu istilah tuk peluru) mmg konpem lebam. Pastu klu ko rse jln kaki pegi lecture hall pun dh x larat, pun x yah le men. Sbb ko kene lari2, sembunyi2 dlm hutan (klu men woodsball) sambil pki face mask (yg xde ventilation yg bgus + eye sight pun x bape elok) sambil bwk markers (istilah tuk senapang tu). Markers tu berat. Mau2 ade dlm 4-5kg berat dy. 

So basically, haritu aku ngan 21 org yg lain men woodsball (ni game paintball yg di panggil klu kite men dlm hutan, klu yg men cam kt court tu di panggil speedball). Ktorng men kt bukit cahaya, shah alam. Em, sorang kene byar RM 80 (dpt 500 pallets). Tp harga ni ili ckp x ley nk dpt senang2. Klu x slalu nye dlm RM 100 ++. Tp sbb kn abg dy slalu men kt ctu, so cam dpt murah or something like that la.

Klu nk cite lebih2, penat lak aku nk type nnti. Haha. Padahal aku malas snanye. So aku bg tgk gamba je la k. Hehe =P


bukit cahaya, shah alam

dari kiri: ieda, sofiah, yasmin, aku, hikmah, syud

before start men

blue team (1st game)

2nd game

haha itu aku

alalala cian nye dy, x sampai e? hehehe =P

blue team again (3rd game)

gerak gerak gerak khas!!

hurrrahhh!!! abes dah

penat, tp still nk amek gamba gak

style x? hehehe =P


p/s: snanye byk lgi gamba. tp x kn la aku nk upload sume kt cni.