<body>
Pen Dakwat Hitam

DISCLAIMER



http://aku-sebatang-pen.blogspot.com/
Photobucket
08/04/1990 and where are my presents?
SMKJ
SMKAJB. CLASS 2007.
UM (MEDIC MBBS).
Male. Malay. Johor Bahru
STAY or kindly LEAVE!

FOLLOW ME


feedjit

AFFILIATES

@UM
Azrul Asri Danial Farid Ibnu Shahputri Umi Sofiah Ieka Zazili Piqa Ara Izzah Mas Sakura

@PASUM
Mira Nina Sharah Aqmar Dhamirah Ainin

@SMKAJB
Cha'a Amirul Isz Rya Munira Sa'ei Ikin Faiq Ajib Edlyn Fizi Ijat Adeq Payin Hikmah Eis Afiqah Ain Piqa Sapar

@OTHERS
Muthaqqaf Adip Yuan Zack Zukhairi Dashboard

flashbacks

June 2008 November 2008 December 2008 January 2009 February 2009 May 2009 June 2009 August 2010 September 2010 October 2010 November 2010 December 2010 January 2011 February 2011 March 2011 April 2011 May 2011 June 2011 September 2011

TAGBOARD





Friday, December 31, 2010 @ 5:05 PM

Cuti? Ooo yeaaahhhh...

Sambil lepak2 kt starbucks berteman kn macbook ku, sambil menikmati chocolate cream chip (ughhh silap beli, yg ni x sedap, nk java chip -.- ), well neway, tergerak lak hati nk update blog. Kuang3. Aku klu time ngah ade mood, slalu lak update blog kn. Klu x mau nye seminggu skali, x pun sebulan skali bru hapdate. Hehe. 

Snanye aku agk bosan duk umah td. So, aku pun pe lagi, terus gi sarung jeans, ambik kunci kete, pastu jalan. Eh cop, aku bgtau mak aku dlu la nk gi mne. Kang risau lak bonda terchenta nnti. Huhu. Aku ingtkan cuti kali ni ssh nk kuar. Sbb yela keta kembara ade kat kL. Jdk tinggal kete bpk aku yg aku penah drive skali je (ek, bpk aku mmg strict bab2 bwk kete ni). Tp upe2 nye ade surprise kt umah. Haha. Terkejut beruk gak la aku. Nape?? Haha sbb akk sulong aku, yg aku x pnah nmpk drive mane2 kenderaan skali pun, bru beli kete swift. Ceiiiiitttttt!! X gune. Dh la kete tu salah satu kete idaman aku. Haish. Boleh lak minah ni beli kete tu.

Huuuu, aku dlm hati mmg nk mntk kunci drive kete tu, tp time aku tnye bpk aku "adk nk kuar, so kete mane ley gune ni?". Bpk aku ngan selamba nye tunjuk kete dy. Adeh. Kecewa. Yela nk gak merasa bwk kete baru. Dh ar swift lak tu. Aish. Sabor je la. Harap2 la b4 aku abes cuti ni, bpk aku bg bwk kete swift tu.

Hmmmm, eh3. Lari topik suda. Haha. Aku snanye nk cite sal cuti. Yep, aku skang ngah cuti. Bape lame? Hmm, seminggu lebih je. Pape pun aku x kesah pun. Sbb sejak masuk medic um ni, cuti x menentu. Yela, mmber2 aku yg amek course len sume dh lame cuti. Next week lak dorng start sem baru. Tp aku lak bru nk cuti. Haih. Kacau la. X dpt la aku nk kuar ngan mmbr2 skolah aku camni. Ye ar. Sume pun dh abes cuti. Budus btol. 

So, aku dpt rasekan cuti aku kali ni akn di penuhi ngan tido, makan, on9, tido lagi, makan lg, dan on9 lg sampai lebam. Klu nk kuar pun, maybe kuar sorng2. Hehe. Tp actually aku suke gak kuar sorng2. Ye ar. Ley gi mane2 je aku suke. X yah nk ikut ckp org. Ley blk bile2 je aku nk. Boleh mkn kt mane2 gak. Hehe. Skang ni pun aku kt starbucks sorng2. Tu pun bkn yg dekat2 nye. Aku gi yg dekat jusco bukit indah. Haha. Xde keje. Padahal ade je starbucks yg dekat ngan umah aku. Ni la akibat nye klu bosan, pastu lak ade kenderaan. Hahaha.

Ok ar. Nk gerak gi tmpat len lak. Org ramai la plak msuk starbucks ni. Xde privacy. Cewaah. Haha. Neway, adios~