<body>
Pen Dakwat Hitam

DISCLAIMER



http://aku-sebatang-pen.blogspot.com/
Photobucket
08/04/1990 and where are my presents?
SMKJ
SMKAJB. CLASS 2007.
UM (MEDIC MBBS).
Male. Malay. Johor Bahru
STAY or kindly LEAVE!

FOLLOW ME


feedjit

AFFILIATES

@UM
Azrul Asri Danial Farid Ibnu Shahputri Umi Sofiah Ieka Zazili Piqa Ara Izzah Mas Sakura

@PASUM
Mira Nina Sharah Aqmar Dhamirah Ainin

@SMKAJB
Cha'a Amirul Isz Rya Munira Sa'ei Ikin Faiq Ajib Edlyn Fizi Ijat Adeq Payin Hikmah Eis Afiqah Ain Piqa Sapar

@OTHERS
Muthaqqaf Adip Yuan Zack Zukhairi Dashboard

flashbacks

June 2008 November 2008 December 2008 January 2009 February 2009 May 2009 June 2009 August 2010 September 2010 October 2010 November 2010 December 2010 January 2011 February 2011 March 2011 April 2011 May 2011 June 2011 September 2011

TAGBOARD





Sunday, December 26, 2010 @ 8:05 PM

Hepi la wey (Part 2)...

Hehe. Ok sambung blk cite. Esok nye la plak (hari jumaat), pg2 lg ade org kol. Tp sbb kelas xde. So ak mmg nk bgun lmbt. So ak ignore. Pastu bile time aku btol2 nk bgun, aku cek la henset. Upe2nye pimett yg kol pastu siap de sms lg. Aku pun cpt2 la cek sms tu. Dub dab dub dab. sms pimett tulis camni "JPA DA MASOK WEY". Fuh, aku ape lg, trus capai laptop, bkk website bank islam tuk cek. Alhamdulillah. Mmg btol jpa da msok. Hehe. Pastu bkk la fb lak. Ade org hepi n ade org x hepi. Nape hepi? Sbb dy same cam aku, jpa da msok gak. Tp npe lak ade yg x hepi? Hehe. Sbb jpa dy x masok lg. Wakaka. Kesian2. Tula spe suh amek yg 9A nye.

Bg mereka2 yg x clear psal bende ni. Meh ak terang kn sikit. Ingt x time asasi/matriks dlu, kan ade jpa tawarkan biasiswa kt dak2 yg dpt 9A n above time spm '07. Time tu ramai mmbr2 aku yg amek biasiswa tu. Dlu konon2 nye dpt duet lebih time asasi/matriks. Tp tgk2 same je ngan ape yg aku dpt. Cuma kelebihan dy, bile dh amek degree nnti, klu result asasi/matriks dy bgus, dy ley trus sambung ambik biasiswa jpa, x cam org len kene apply lg skali or amek ptptn. So d sbbkan time pasum dulu aku mls nk sah2 kn sijil sume, aku pun x la apply biasiswa jpa tu. Aku bernasib bek la sbb bile aku amek medic, mmg dak2 medic gerenti dpt biasiswa jpa. X yah nk apply2 pun cam course2 len. So nk di jadikan cite kt cni, dak2 yg x apply biasiswa jpa 9A dulu tu, duet jpa dy skang akn msuk awal (slalunye seminggu awal dri budak2 yg amek biasisiwa jpa 9A tu). So maknenye, lg untung la golongan yg macam aku. Hehe.

Ok abes bab tu. So sbb duet dh msuk. Aku ape lg, trus la roger aiman ajk gi mid. Sbb aku ade nk beli sumthing kt ctu. Mmg dh lame dh nk beli. Duet pun dh lame ade cuma x terbeli beli je. Sofiah lak ckp dy nk ikut skali. Dy mlm tu nk gi tgk teater. So dy sje je nk follow ptg tu. Then pas solat jumaat ktorng bertiga lagi skali gerak ar gi mid. Sampai2 mid, gi la kedai yg aku nk beli brg tu. Tgk2, upenye kedai tu xde stock la plak. Haish. Spoil btol. Nseb bek kt gardens pun ade kedai tu. So pegi la gardens lak. Weee~ hepi sbb kedai ni ade stock. Hehe. Ape lgi. Terus la aku angkat satu. Apende yg aku beli ni? Hehe.


macbook pro 13"

in the box

smart tol

weeeee~

hahahaha

Hehe. Yep aku beli macbook. Dh lame gile aku mengidam bende ni. Nk wat camne, bak kate ieka "u're such an apple freak". Haha, x bleh blah ley lak kantoi ngan dy aku beli bende ni. Mmg kecoh la dy. Tp jgn risau. Aku bukan gune duet jpa pun. Aku xde la gile sgt nk perabiskan duet jpa kt satu bende je. Hahaha. Pas dh beli bende ni, si sofiah lak ajk gi mkn aiskrim kt delicious. Dy ngan rela hati ckp nk blanje. So aku ngan aiman on jela. Sofiah order 2 aiskrim tu. Perghhhh. Rase dy mmg x bley blah. Seeedaaaappp gile. Adoi. Pak kal je mahal (RM13.90 satu). Klu x mmg hari2 aku dtg ctu order aiskrim tu.


chocolicious sundae
*droooollllling*

aku, sofiah, aiman


Haha pas mkn aiskrim ni, ktorng pun siap2 ar nk blk. Hehe, yela tujuan pegi mid pun sbb nk beli macbook je. Lgpun smalam nye dh bantai tgk 2 movie. Tp before that aku blanja la aiman ngan sofia takoyaki sbb dh temankan aku. Haish, x gune tol, takoyaki nek harga (nek 20 sen). Huh, ni mesti sbb dy tuka bekas baru ni. Haha pape jela. Then otw blk um, aku drop off kn sofiah kt stesen lrt universiti. Kan aku dh ckp td minah ni nk gi tgk teater mlm tu. So dy gerak trus la. Dah tu je nk cite npe aku hepi =P