<body>
Pen Dakwat Hitam

DISCLAIMER



http://aku-sebatang-pen.blogspot.com/
Photobucket
08/04/1990 and where are my presents?
SMKJ
SMKAJB. CLASS 2007.
UM (MEDIC MBBS).
Male. Malay. Johor Bahru
STAY or kindly LEAVE!

FOLLOW ME


feedjit

AFFILIATES

@UM
Azrul Asri Danial Farid Ibnu Shahputri Umi Sofiah Ieka Zazili Piqa Ara Izzah Mas Sakura

@PASUM
Mira Nina Sharah Aqmar Dhamirah Ainin

@SMKAJB
Cha'a Amirul Isz Rya Munira Sa'ei Ikin Faiq Ajib Edlyn Fizi Ijat Adeq Payin Hikmah Eis Afiqah Ain Piqa Sapar

@OTHERS
Muthaqqaf Adip Yuan Zack Zukhairi Dashboard

flashbacks

June 2008 November 2008 December 2008 January 2009 February 2009 May 2009 June 2009 August 2010 September 2010 October 2010 November 2010 December 2010 January 2011 February 2011 March 2011 April 2011 May 2011 June 2011 September 2011

TAGBOARD





Sunday, February 20, 2011 @ 8:22 PM

Panggung ahad...

Hmm, hari ni ak bgun lmbt. Alah tp bese ar hari ahad penah lak ak rajen bgun awal. Keh3. Tp bgun2 je ak gi wat status marah kt shahdatt, konon cam penyebab ak bgun lmbt ar. Ah, mmg salah dy pun, ley nk wat slumber party ngan ak smalam. Abes suda bantal ak meletup men pillow fight ngan dy. Wakaka.

Eh jap, ak nk cite bende len snanye. Haha, hari ni ak tgk cite hindustan beb. Cite ape kaw rase? Huhu, snanye cite ni da lapok da. Dari dlu lgi nk tgk, tp x tertgk tgk. So sbb kn ak still dalam mood malas ak, ak pun gi ar mntk cite ni dari lokman (roomate ak). Hmmm, cite ape weh? Sabo le. Nk bgtau ar ni. Lempang nk? Haish. Jd, al kisahnye, td ak tgk cite 3 idiots. 

Hmm, ak x ske pun tgk cite2 hindustan ni. Sbb nye first skali dy byk nyanyi2, n satu gi sbb cite dy maha lama. Ceit. Satu cite pun cecah 3 jam. Ape ko ingt ko berlakon lord of the rings pe nk cite lame2 camtu?? Huh. Tp jujur ak ckp, cite ni mmg best. Byk pengajaran. Cite ni gak wat ak hampir menangis. Pahal? Lu ingat wa hati batu ke x ley nk nangis. Ehe, tp hampir jela. Xde la berjujuran pun air mata ak ni =P

Neway, aku nk point out satu bende yg dy ckp kt dlm cite ni. "How many of u come to college not for the sake of getting a degree, but just for the opportunity to learn?". Sape yg mcm ni tlg bgtau kt ak sat. Ak nk tabik spring kt dy. Yep mmg x d nafikan kita msuk uni tuk belajar. Tp kaw boleh ke klu dah penat2 belajar 5 tahun cam ak insyaAllah nnti, pastu kuar camtu je tnpe dpt degree pe sume. Ye ar, nnti nk keje kene la ade degree. Ade ke org nk hire ko jdik doktor klu ko xde degree. Tp tula, the point is here, cite ni nk ajk kita supaya muhasabah diri balik diri kita ni. Kita skang ni masuk uni adekah tuk dpt degree semata-mata or dlm mase yg same dtg nk menuntut ilmu. So pikir2 kan lah ye.