<body>
Pen Dakwat Hitam

DISCLAIMER



http://aku-sebatang-pen.blogspot.com/
Photobucket
08/04/1990 and where are my presents?
SMKJ
SMKAJB. CLASS 2007.
UM (MEDIC MBBS).
Male. Malay. Johor Bahru
STAY or kindly LEAVE!

FOLLOW ME


feedjit

AFFILIATES

@UM
Azrul Asri Danial Farid Ibnu Shahputri Umi Sofiah Ieka Zazili Piqa Ara Izzah Mas Sakura

@PASUM
Mira Nina Sharah Aqmar Dhamirah Ainin

@SMKAJB
Cha'a Amirul Isz Rya Munira Sa'ei Ikin Faiq Ajib Edlyn Fizi Ijat Adeq Payin Hikmah Eis Afiqah Ain Piqa Sapar

@OTHERS
Muthaqqaf Adip Yuan Zack Zukhairi Dashboard

flashbacks

June 2008 November 2008 December 2008 January 2009 February 2009 May 2009 June 2009 August 2010 September 2010 October 2010 November 2010 December 2010 January 2011 February 2011 March 2011 April 2011 May 2011 June 2011 September 2011

TAGBOARD





Monday, April 25, 2011 @ 10:56 PM

Pelajar bermasalah...

Hmm sbb da overload ngan name2 drugs
Ak rase nk pause jap
So ape lg, conteng2 la kt cni


Haha smalam ak ckp nk story sal kene panggil gi dean office tu kan
Skang la ak cite
Neway, rase cam rmi je da tau cite ni
Tp for the benefits to those who haven't (cewah sebijik gaya ak present eng haritu wakaka)
Teruskn la membace


Pada satu pg, bersamaan 19 April 2011 (selasa)
Ngah ngantuk2 lepas dgr lecture  MMB pg tu
Tetibe mata ak terbeliak bila dgr announcement dri JO (class rep)


Name2 yg disebutkan ni anda di minta hadir ke pejabat dekan selepas habis lecture pg ni


Oh shit name ak ade!
Bila dgr name2 tu sume ak dh dpt agk da kenape
Al kisah nya, ak terponteng ward round yg jatuh pada 8 April 2011
Ak mmg malas nk pegi, lgpun hari tu bday ak kot (eceh, konon special sgt la)
Neway, ward round tu plak dah la ward round ganti
Patutnya wat hari sebelum nya


So mmg bukan nasib ak haritu
Doktor yg in charge ward round tu ialah Prof Hany dri Paeds Department
Dia pun ckp la ktorng yg x dtg ward round ngan dia haritu sila wat surat tunjuk sbb
Ak ngan 2 lagi mmber ak pun tulis la n da hantar pun surat tu


Tp upe2 nye dia still x puas ati
Dia pegi wat official complaint letter kt deputy dean
Nk suh deputy dean kenekan tindakan disiplin la kt ktrong ni
Peh menyirap tol ak
Dah la ward round tu kelas ganti
n katenye dia wat 1/2 jam je (klu ikutkan ward round sblum2 ni nk dekat 2 jam kot)
So mcm x perlu kot nk besar2kn cita sampai komplen kt dean office


Tp sbbkn da d panggil, ktorng pun pegi la gak
Sume skali 5 org x dtg haritu
Tp yg pegi jumpe deputy dean pd hari yg dttpkan tu 4 org je pegi
Sorang lgi ntah la, berani gila x dtg jumpa
Ak x tau la ape nasib dia pastu


So ngan rase jantung nk tercabut ni
Ktorng 4 org sume ddk kt meeting room ngan Prof Awang (deputy dean) ngan Pn Maizon (asstnt dia kot, ntah haha)
And then bermula la sesi dialog
Prof Awang ckp la kt ktorng


Klu saya x dpt complaint letter ni, saya x kn panggil pun awak sume ni
Tp sbb dah dpt, so sy terpaksa la gak panggil
Hmmm, tp nsib baik la sy deputy dean, bukan Prof Hany. Klu x awak mmg da kene bar dah dri amek exam final nnti


Fuuuhh, bila ak dgr dia ckp camtu terus rase lega
Xde pape pun tindakan yg diambil kt ktorng
Prof Awang just tnye npe snanye x dtg ward round haritu 
n then dia suh email je surat tunjuk sbb kt dia


So basically tu je la story nye
Xde la best mane pun
Tp at least ak de pengalaman ar kene panggil ngan deputy dean
Ko ade ke??
Haa bertapa penting nya ak sbb prof sanggup clear kn schedule dia tuk jumpe ak
Hahaha


So moral of the story kt cni
Nk ponteng, ley ponteng
Tapiiii.... jgn la ponteng kelas klu Prof Hany yg handle
Hehehe