<body>
Pen Dakwat Hitam

DISCLAIMER



http://aku-sebatang-pen.blogspot.com/
Photobucket
08/04/1990 and where are my presents?
SMKJ
SMKAJB. CLASS 2007.
UM (MEDIC MBBS).
Male. Malay. Johor Bahru
STAY or kindly LEAVE!

FOLLOW ME


feedjit

AFFILIATES

@UM
Azrul Asri Danial Farid Ibnu Shahputri Umi Sofiah Ieka Zazili Piqa Ara Izzah Mas Sakura

@PASUM
Mira Nina Sharah Aqmar Dhamirah Ainin

@SMKAJB
Cha'a Amirul Isz Rya Munira Sa'ei Ikin Faiq Ajib Edlyn Fizi Ijat Adeq Payin Hikmah Eis Afiqah Ain Piqa Sapar

@OTHERS
Muthaqqaf Adip Yuan Zack Zukhairi Dashboard

flashbacks

June 2008 November 2008 December 2008 January 2009 February 2009 May 2009 June 2009 August 2010 September 2010 October 2010 November 2010 December 2010 January 2011 February 2011 March 2011 April 2011 May 2011 June 2011 September 2011

TAGBOARD





Tuesday, August 31, 2010 @ 9:46 PM

Ramadhan --> 10 malam terakhir...

Ok lah, entry kali ni ak nk story sal pengalaman berpuasa di kolej kediaman ibnu sina. Huhu, wat spe2 yg x tau, ni la nme hostel ak kt um ni, tp bese org panggil 6th je, sbb ni kolej yg keenam.


Basically, ok je pose kt kolej ni. Ak x kesah sngt pun psal mknn sedap ke x sedap ke. Menu berbuka hari2 ayam, tp sahur lak hari2 ikan =( tp bile time weekends dy switch lak. Maybe time tu ramai bukak pose kt luar kot atau pun ramai ngade blk umah (dengki sbb umah ak jao =P). Haha, so tuk bg blog ak ni menarik sket, ak letak la satu dua gamba kt entry ni.









Photobucket



ni menu hari isnin








compare ngan selasa







Photobucket



hmmmm,, cam same je (ignore meja aku yg bersepah tu hehe)


haha, tgk menu cam same je kan stiap hari. Xpe la ak x kesah pun. Asalkn ade mknn tuk berbuka. Huhu. Ak kt cni mls nk gi bazar, sbb pham2 jela bazar kt kL ni x kene ngan selera ak. Pastu xde variety lak tu. Heh, hampeh.


Xpe, khamis ni ak dh blk jb. So, mama ak msak, hmmm sah2 la superb. Haritu blk weekends je pun dh de mcm2 ats meja mkn. Ni ape lg. Seminggu kot pose kt umah. Woohooo!!


p/s: sape2 rase nk komen mne2 post, sila la komen kt chatbox =)