<body>
Pen Dakwat Hitam

DISCLAIMER



http://aku-sebatang-pen.blogspot.com/
Photobucket
08/04/1990 and where are my presents?
SMKJ
SMKAJB. CLASS 2007.
UM (MEDIC MBBS).
Male. Malay. Johor Bahru
STAY or kindly LEAVE!

FOLLOW ME


feedjit

AFFILIATES

@UM
Azrul Asri Danial Farid Ibnu Shahputri Umi Sofiah Ieka Zazili Piqa Ara Izzah Mas Sakura

@PASUM
Mira Nina Sharah Aqmar Dhamirah Ainin

@SMKAJB
Cha'a Amirul Isz Rya Munira Sa'ei Ikin Faiq Ajib Edlyn Fizi Ijat Adeq Payin Hikmah Eis Afiqah Ain Piqa Sapar

@OTHERS
Muthaqqaf Adip Yuan Zack Zukhairi Dashboard

flashbacks

June 2008 November 2008 December 2008 January 2009 February 2009 May 2009 June 2009 August 2010 September 2010 October 2010 November 2010 December 2010 January 2011 February 2011 March 2011 April 2011 May 2011 June 2011 September 2011

TAGBOARD





Tuesday, August 31, 2010 @ 9:46 PM

Ramadhan --> 10 malam terakhir...

Ok lah, entry kali ni ak nk story sal pengalaman berpuasa di kolej kediaman ibnu sina. Huhu, wat spe2 yg x tau, ni la nme hostel ak kt um ni, tp bese org panggil 6th je, sbb ni kolej yg keenam.


Basically, ok je pose kt kolej ni. Ak x kesah sngt pun psal mknn sedap ke x sedap ke. Menu berbuka hari2 ayam, tp sahur lak hari2 ikan =( tp bile time weekends dy switch lak. Maybe time tu ramai bukak pose kt luar kot atau pun ramai ngade blk umah (dengki sbb umah ak jao =P). Haha, so tuk bg blog ak ni menarik sket, ak letak la satu dua gamba kt entry ni.









Photobucket



ni menu hari isnin








compare ngan selasa







Photobucket



hmmmm,, cam same je (ignore meja aku yg bersepah tu hehe)


haha, tgk menu cam same je kan stiap hari. Xpe la ak x kesah pun. Asalkn ade mknn tuk berbuka. Huhu. Ak kt cni mls nk gi bazar, sbb pham2 jela bazar kt kL ni x kene ngan selera ak. Pastu xde variety lak tu. Heh, hampeh.


Xpe, khamis ni ak dh blk jb. So, mama ak msak, hmmm sah2 la superb. Haritu blk weekends je pun dh de mcm2 ats meja mkn. Ni ape lg. Seminggu kot pose kt umah. Woohooo!!


p/s: sape2 rase nk komen mne2 post, sila la komen kt chatbox =)

2 feedbacks






Monday, August 30, 2010 @ 9:38 PM

Someday...

someday someone might come into your life and love you the way you've always wanted. If your someday was yesterday, learn. If your someday is tomorrow, hope. If your someday is today, cherish

0 feedbacks






@ 8:58 PM

Hujung minggu yg bahagia...

Waaaaaa. Weekends da abes ke? huk3. Kene blk kL. Xmo2. Tp nk wat camne, dh nme pun students, ade kelas lah ape lah. Hmmmm. Tp ape yg ak nk cite kt cni adalah, weekends ak kali sngt2 best. Huhu. Sbb ape? hehehe. Sbb ak blk jb!! Woot2! Dpt berkumpul ngan family terchenta. Maybe ade yg ckp, "hek eleh, blk umah je kot. Ape yg best sngt?" Woi, mesti ar best, ak dh dekat 3 bulan kot x blk jb. Dah ar skang ngah bulan puasa, sedih je ak bukak pose kt kolej tu. X dpt rse masakan mama. Huhu. Emo jap. Neway, walaupun ak blk umah 2 hari je. Tp ak ttp enjoy. Dpt gak ak merase air kathira abu bakar kegemaran ku di bulan pose ni. Thanx ar bazar ramadhan kg melayu & taman suria. Korng mmg best! Haha. Klu nk ak compare bazar kt kL ngan kt jb, sah2 ar bazar ramadhan jb menang!! Haha, mcm2 ade. Nasi ambang, botok2, laksa johor, air kathira abu bakar =P, cempedak goreng, ikan bakar, kerang bakar, roti jala dan mcm2 lgi la. Mmg heaven gile bazar ramadhan kt jb. Kene ngan selera ak. Xde la ak mkn murtabak cicah air sirap cam kt kL ni. Huhu.

Btw, rabu ni ak ngan bpe org member nk gi bukak pose kt kgpa (kelab golf perkhidmatan awam). Ala, yg kt mount kiara tu. Hmm, last year ak dh pegi. Hehe akk ak support la ape lg. Best ar mkn ctu, mcm2 ade. Berbaloi la byar rm50 sorng. Tempat ni ak cadangkan. Ak ajk dk satu batch mbbs ak, saje nk merapatkn ukhwah. Yela, lately ak tgk ramai cam dh berpuak-puak. Tp tu pun still ramai yg x nk ikut. So, ade la dlm 20 je yg pegi T_T. Xpe2 cuba skit2 dlu. Nnti lame2 ramai la yg dpt dtg. Hopefully la.

Satu lg ak nk ckp, khamis ni blk jb lg!! Haha, mesti ade org ckp "buang karen je la ko, apsal blk weekends aritu x trus sambung je" Hehe, jwapan ak, suka hati ak la! ak beli tiket gune duet ak, bkn duet ko pun. Hahaha. Neway, ni jela cuti yg ak de. Pasni xde cuti panjang lgi dah. Bese la dk medic. Ceh, poyo la plak. Hehe. Xpe2, ak akn pastikan cuti kli ni ak manfaatkan sepenuhnye. Haha, gaye cam nk wat pe je. Padahal, blk umah keje ak on9, tido, tgk tv, kuar ngan member. Stdy? Memang tak ar!! Haha. Woi, sedar la faiz, nek cuti raye ade exam dphs. Arrgghhh damn. Dh la x pegi pun lecture dphs. Adoi, tawakal jela. -.-"

2 feedbacks






Sunday, August 29, 2010 @ 11:07 PM

Kawan...

kawan itu adalah bila mana dia cuma ade rm5 dlm poket dia, tp dia masih mampu tersenyum dan beriya-iya offer nk blanja minum teh o ais limau segelas dan nasik lemak sebungkus. sedangkan minyak motor dia dh tertera abjad 'E'

0 feedbacks






@ 4:01 PM

Random...

I'm selfish, impatient, and a little insecure. I make mistakes. I'm out of control, and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best

0 feedbacks






@ 3:42 PM

Aku kembali...

Fuuuhhh, stelah sekian lame x update blog ( 1 year to be exact). Kini ku kembali. Adeh, penat gile ak meng'edit' rupa blog ak ni. Cool kn? Hahahaha. This is just a short post to notify all of u that ak akn start blogging blk. Hopefully this time dpt wat ngan sepenuh hati. Hehe. Adios amigos~